Ja nyt haluaisin kertoa teille heistä, joita pystyn kutsumaan ystävinäni. Ja olen päättänyt antaa heille kaikille keksityt nimet, jotta heidän ei tarvitsisi huolestua identiteetin selviämisestä.

Löllö on ollut ystäväni viidennestä luokasta lähtien, ja meillä on ollut hirveän hauskaa yhdessä. Häntä voisin kutsua parhaaksi ystäväksi. Löllö haki samaan kouluun kanssani, ja (ei mikään ihme kun ottaa huomioon hänen keskiarvonsa (9.7)) pääsikin sinne. Mutta nyt hän on vaihdossa, eli tulee vasta toisen vuode alussa samaan kouluun kanssani. Löllö on aina iloinen ja hyvin taiteellinen. Hieman omaperäinen, mutta kukapa meistä ei olisi.

Sini on myös samassa kolussa kanssani. Olin aluksi tosi iloinen siitä, mutta nykyään hän on enemmänkin taakka kuin ilo. Ennen hän osasi nauraa ja meillä oli hauskaa, mutta nykyään hän on erilainen. Hänellä on tapana viillellä ja hän haukkuu ja pilkaa kaikkia koko ajan. Mutta en ole vihainen. Olen huolissani. Hän ei nuku eikä syö koskaan. Ja vaikka hän on äryttävä ja alentava en voi vain lähteä pois hänen luotaan. Olen hänen ainoa ystävänsä tässä koulussa ja olen niin kovin huolissani...

Unski ei päässyt kanssamme samaan kouluun, mikä on sääli, sillä tiedän, että hän teki koasti töitä arvosanojensa eteen. Lukioomme pääsi tasan kahdeksan keskiarvolla ja hänellä oli 7.9. (Löllöllä siis 9.7, minulla 9.2, sinillä 8.7). Vietän Unskin kanssa aika paljon aikaa koulun ulkopuolella. Näemme yleensä suunnilleen kerran tai kaksi kuussa ja meillä on hirveän hauskaa. Unski on pieni ja söpö ja rakastaa kaikkea vaaleanpunaista. Hän on myös hyvin... tietoinen ulkopuolisesta maailmasta ja on aina mukana siinä.

Enemul oli kanssamme samalla yläasteella. Hänen kauttaan tutustuin Siniin ja Unskiin. Me utustuimme samassa liikunnanryhmässä ja meistä tule ystäviä. Enemulilla on (tai ainakin oli) eräs ongelma. Hänellä oli tapana nukkua koulupäivien yli. Ja siksi hänellä ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia päästä yleensäkään lukioon. Hänen keskiarvonsa taisi olla 5.6. Se on todella sääli, että hänen unirytminsä on niin perseellään, silä hän on meistä kaikista edottomasti fiksuin ja kiinnostunein opiskelusta. Kaikki muut vain menevät virran mukana.

Tässä taisivat olla parhaat ystäväni (tai ne kaikki :/ )