Muutama viikko sitten ystäväni Unski kysyi, että haluisinko tulla kesälomalla hänen perheensä mökille Espanjaan. Suostuin tietysti heti ja eilen kävimme äitini ja isosiskoni kanssa Unskilla kylässä ja juttelimme tästä matkasta. Ette voi arvata kuinka vaikeaa oli mennä ulos -10 asteeseen pakkasta, kun oli ensin katsonut valokuvia kesäisestä Espanjasta!

Aluksi isosiskoni ei ollut edes tarkoitus tulla mukaan, mutta olimme ennen Unskille menoa käyneet ostamassa kankaita hänen vanhojentanssi-mekkoonsa. Viihdyimme kangaskauassa niin kauan, että tajusimme kellon olevan jo niin paljon ettei ollut enää aikaa viedä isosiskoa takaisin kotiin.

Isosiskoni vanhjojentanssi-mekosta tulee todella kaunis. Se on hieman tehty hieman ryppyisestä kullanruskeasta kankaasta ja siihen tulee pieniä kullanvärisiä kirjailuja ja samasta langasta tehdyt nyörit taakse... Isosiskoni on kooltaan paljon pienempi kuin minä ja hän on myös paljon sievempi, joten uskon hänen olevan hyvin kaunis puvussaan. Sääli etten pääse katsomaan tansseja!